UGENS MENU varierer efter sæsonens vareudbud, men altid veltilberedt af friske og helst lokale råvarer.
Menuen består af 4 retter, hvorfra man frit vælger to, tre eller alle fire retter.

Altid en lækker kulinarisk oplevelse og tilberedt med kærlig omhu for råvarerne.

UGE 43

Kuller-roulade
Fish plate
Rg. laks - Frissé - Creme

Røget And
Smoked Duck
Honning ristet Figner og Nødder

THY Lam
Lamb
Bagt løg - Svampe - Timbale
Pom Anna - Urtesauce

Panna Cotta
Panna Cotta
Vanilie - Pistacie - Rabarber kompot

 

2 retter 388 kr.
3 retter 438 kr.
4 retter 498 kr.

Desuden tilbyder vi hver dag
Dagens suppe fra 128 kr.
D
agens Ret fra 188 kr.
Dagens Fisk fra 328 kr.

- og selvfølgelig et spændende udvalg af A la Carte

Eller ring gerne og hør nærmere